Túl nagy a telefonod képernyője?! Nyújtsd meg az ujjad!!
Most tiszta hülyének fogtok nézni, de végre valaki... Végre egy cég, aki tényleg odafigyel az emberek igényeire... :D
(Ezt a bejegyzést nem terveztem a blogra tenni, de olyan jól mulatok rajta, hogy kedvem támadt hosszabban írni, persze csak humorral! Figyelem a bejegyzésben szarkasztikus elemek is megjelenhetnek!)De komolyan, ti sosem voltatok úgy, hogy túl nagy volt az okos telefonotok képernyője és pl. emiatt nem sikerült egy lájkkal jutalmazni az egyik Japán Fényei bejegyzést?? Szomorú... szomorú történet. Ilyenkor mindenki lehangolt... (Főleg én, hogy nem jöttek a lájkok!! >. < )
Komolyra fordítva a szót, ilyen tényleg létezik… Mármint ilyen probléma az okostelefonokkal és ilyen igény az emberek fejében. Nekem egyáltalán nincs egy nagy képernyőjű okostelefonom, de valahogy mindig sikerül mellényomnom egy gombot, mikor éppen a hüvelykujjammal próbálom elérni az elérhetetlen link ikonját, és hirtelen megnyomok egy totál másikat, mert a hövelykujjam belső fele hozzáért a képernyőhöz. Vagy szimplán a visszalépés gombra nyomok rá…
Elég szánalmas, és lehet, hogy az evolúció segítségével ez a rövid hüvelykujj probléma évmilliókon belül megoldódik, de addig tennünk kell valamit… Hiszen gondoljunk cask bele: minden állatot lefőztünk kreativitásunkkal, cask a majmok maradták versenyben… Most őket is legyűrjük a hosszabb hüvelykujj trükkel! HAHA!

Szerencsére itt vannak nekünk a japánok, akik mindig találnak megoldást a leglehetetlenebbnek tűnő problémákra is. Itt van tehát ez a “zombie ujj”, ami egyszerű szilikon ujjdarabka, finom puha és nagyon hasonlít egy átlagos emberi hüvelykujjhoz.

Méretei: 49 mm hosszú, 25 mm széles, belső átmérője 20 mm (de ha vastagabb ujjal rendelkezik is valaki, a műujj képes nyúlni egy kicsit.) A lényeg: az ujjunkat pedig 15 miliméterrel hosszabítja meg, ezzel segítve minket a rendes szocializálódás útján tartani.Igazából, ahogy a képeken is látszik nem különben feltűnő, hacsak nem vagy sötét bőrű vagy nem hordasz műkörmöt, mert akkor egyenesen fel sem tudod venni... (Persze, akinek műkörme van, már eleve egy 10-20 miliméter előnnyel indul egy átlagos emberhez képest.)


Hát egyszóval, nem csalódtam a japánokban... Egyszerűen zseniálisak... :D
Mostmár csak ennyit mondhatok:
Mina no tame no oyayubi! (皆のための親指!)
azaz: Hüvelykujjat mindenkinek!! Éljen a hosszabb és egészségesebb hüvelykujjtársadalom, éljen a szocializáció!


Szóval, köszönjük Rakuten (forgalmazó cég)!!! :D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan menekülj ki Japánba?

Japán szépségtitkok